ریزش مو یکی از مشکلات رایجی است که دغدغه ی تمام مردم در سراسر جهان است. ریزش مو ممکن است به دلایل متنوعی بروز پیدا کند که شامل استرس، ژنتیک، استفاده از داروی خاص و… می شود. پزشک معمولا برای درمان ریزش مو، محلول ضد ریزش مو و داروهای خوراکی تجویز می کند. در این مقاله قصد داریم که توضیحات کاملی در مورد درمان ریزش مو با روش مزوتراپی برای شما عزیزان شرح دهیم پس اگر ریزش موهای خود رنج می برید با ما همراه باشید تا به شما بگوییم این روش برای شما مناسب است یا خیر.

مزوتراپی چیست؟

مزوتراپی به معنای درمان لایه ی میانی پوست است. مزوتراپی یکی از روش های شایع و جدید است که در کنار درمان دیگر ریزش مو و یا به تنهایی مورد استفاده قرار می گیرد. این روش درمانی طیف وسیعی از درمان های تزریقی با کمترین تهاجم را شامل می شد. در روش مزوتراپی ترکیبات مختلفی به پوست سر تزریق می شوند که شامل ویتامین ها، آنزیم ها، هورمون ها و دیگر ترکیباتی هستند که به رشد مو کمک می کنند. مزوتراپی کابرد های متعددی از جمله درمان ریزش مو، پیشگیری از ریزش مو، جوان سازی پوست، درمان لکه های پوستی، برطرف کردن جای زخم و اسکار و… را دارد در این مقاله قصد داریم همه چیز در مورد پیشگیری و درمان ریزش مو با روش مزوتراپی را برای شما شرح دهیم.

لایه میانی پوست

به زبان ساده لایه ی میانی پوست از سه لایه ی اپی درم، درم و هیپودرم تشکیل شده است. در ادامه به شرح این سه لایه می پردازیم:

اپی درم به لایه ی سطحی پوست گفته می شود که دارای سلول های مرده است و یک میلی متر ضخامت دارد.

درم به لایه ی میانی پوست گفته می شود که دارای رشته های پروتئینی کلاژن، الاستین، هیالورونیک اسید است که وظیفه ی سفتی، حفظ رطوبت و انعطاف پذیری پوست را دارد.

هیپودرم عمیق ترین لایه ی پوست است که وظیفه ی متصل کردن درم را به عضلات زیرین پوست دارد.

مراحل مزوتراپی مو

در صورتی که پزشک برای درمان ریزش موی شما روش مزوتراپی را در نظر بگیرد مراحل انجام آن به شکل زیر است:

قبل از درمان

صبح روز مراجعه به مرکز درمانی موهای خود را بشویید.

چند روز قبل از مزوتراپی از مصرف داروهای ضد التهابی و آسپرین بپرهیزید.

از مصرف مواد حالت دهنده مو خودداری کنید.

در طول جلسه ی درمانی

در طول جلسه ی درمانی تزریقات توسط دستگاهی به نام مزوگان و یا توسط متخصصین به صورت دستی انجام می شود. سوزن تا حدود یک میلی متر وارد پوست سر می شود و محلول درون آن به طور مستقیم به لایه میانی پوست سر تزریق می شود. محلول مزوتراپی شامل آمینواسیدها، ویتامین ها، ماینوکسیدیل و …. می شود.

بعد از جلسه ی درمانی

عوارض مزوتراپی

مزوتراپی اگر توسط فردی با مهارت انجام شود عوارض آن موقتی است و بعد از مدتی از بین می رود. شایع ترین عوارض مزوتراپی شامل موارد زیر می شود:

فواید مزوتراپی

مزوتراپی بر لایه های مختلف پوست تاثیر می گذارد و این روش برای درمان بسیاری از انواع ریزش مو تاثیر گذار است. مهم ترین فواید درمان ریزش مو با مزوتراپی شامل موارد زیر می شود:

در طول جلسات مزوتراپی شما هیچگونه دردی را احساس نخواهید کرد. روش درمانی مزوتراپی با رساندن مواد مغذی به مو تا حد زیادی از ریزش مو پیشگیری می کند. به یاد داشته باشید که اگر مزوتراپی در کنار دیگر روش های درمانی مانند استفاده از محلول تریکوژن انجام شود بسیار موثر تر خواهد بود.

سوالات متدال در مورد مزوتراپی